Vælg en maler, som du ikke bliver snydt af

06 januar 2022 Steffen Petersen

advertorial

Når man skal finde en håndværker, som skal lave en opgave i ens hjem, så vil man gerne finde en der er troværdig, hvad end det er en maler, tømrer eller hvad det er. I dette indlæg kommer vi ind på, hvordan du kan finde en maler, som er til at stole på, og som man sagtens kan lukke ind i ens hjem uden bekymring.

Start med anmeldelser

For at få et indtryk af en virksomhed, så kan det være en god idé at finde læse anmeldelser om den. Det kan man i dag gøre mange steder, men det bedste er via. Facebook, Google eller Trustpilot. Her er det nemlig kunderne selv, som kan gå ind og give en anmeldelse. Hvis man læser udtalelser på deres egne hjemmesider, så har de udvalgt hvem de gerne vil have udtalelser fra, og derved kan de frasortere de dårligere. Det giver altså ikke et retvisende billede af, hvordan virksomheden arbejder.

image

Hør i din omgangskreds

Hvis du ikke er tilfreds med anmeldelser, så anbefales det, at du spørger folk i din omgangskreds. Det kan være venner og familie, men det kan også være andre i dit netværk, eksempelvis en kollega. Ved at få en anbefaling fra en man stoler på, så er man som udgangspunkt godt stillet. Det er dog vigtigt, at man kun tager imod en anbefaling af et firma fra en person, som rent faktisk selv har brugt dem til en opgave. Hvis de ikke har det, så har de reelt set heller ikke muligheden for at give en reel anbefaling, da det blot kan være ting de har hørt, og ikke selv har oplevet.

Vi håber, at de to ovenstående råd kan hjælpe dig på vej til at finde en maler, som du kan stole på, så du ikke skal være bange for at lukke dem ind i dit hjem.

Flere Nyheder