Sådan vælger du den rigtige frisørsalon til dig

11 august 2021 Lykke Holzmann Søby

Du kan finde næsten alt på internettet nu om dage, så hvorfor ikke bruge de berømte eks-kæreste skills til at finde en ny frisør i stedet for at udspionere eksen? Kig efter berømtheder, modeller eller endda bare almindelige skønne kvinder med fantastiske frisure på de sociale medier – ofte nævner de deres frisørsalon i deres posts. Du kan nemt følge sporene derfra: Enten kan du tjekke den officielle konto fra den pågældende frisørsalon eller følge frisørens Instagram, så du kan få en idé om deres overordnede æstetik eller “ekspertise.” Du kan også bare spørge en ven/veninde, stoppe en tilfældig på gaden, hvis hår du beundrer, og spørge hvem de bruger.

Vælg en ud af mængden

Nogle gange er det sværeste ved at vælge en frisørsalon at der er så mange at vælge imellem. Det kan helt sikkert blive overvældende med så mange valg, hvor alle hævder at være de bedste. Hvis du ved hvad du vil, og indsnævrer valget derefter, bliver det nemmere. Undersøg, hvilke steder der får gode anmeldelser for præcis det look, du ønsker, og vælg derefter. Led også efter en som du kan tale med, og som forstår (og respekterer!) din smag.

Hvor holder de til?

Som i kærlighed fungerer langdistanceforhold ikke. Det er svært nok at presse en frisørtid ind i en travl hverdag. Derfor bør du finde en salon i nærheden af hvor du bor. Realistisk set er den bedste frisørsalon en, du kan komme til inden for en time. Jo længere væk salonen er, jo mere tilbøjelig vil du være til at sige pyt med touch ups og spaltede ender.

Husk dit budget

Dit hår er en investering; du har det på hovedet hver eneste dag i dit liv. Men brugen af en halv måneds husleje til en klipning eller farve holder ikke i længden. Forkæl dig selv, hvis og når du kan, men hold det inden for rimelighedens grænser. Du skal have råd til regelmæssige besøg hos frisøren, hvilket betyder flere gode hårdage for dig!

Her er et godt bud på en fantastisk frisør https://www.mariashaar.dk/ 

Flere Nyheder