Sådan laver du et lækkert ingefærshot med citron og appelsin

30 marts 2017 Emilie Jacobsen

Hvis du holder af en særlig smag fra citrusfrugter i kombination med dit ingefærshot, vil det være helt perfekt for dig at lave et ingefærshot med citron og appelsin. Den syrlige smag fra citronen og den søde smag fra appelsinen komplementerer ingefæren rigtig godt. Det bliver derfor til en lækker oplevelse at skulle tage et shot med ingefær hver morgen, når du kombinerer med disse to frugter. 

Leder du efter en god opskrift på ingefærshots med citron og appelsin, kan det være en god ide for dig at gå ind på siden ingefærshots.dk. Det er en stor side, som er dedikeret til ingefær. Der kan du altså få alt at vide om, hvordan du kan lave de forskellige ingefærshots, hvorfor det er godt for dig og finde en lang række inspirerende opskrifter. 

Langt de fleste af opskrifterne på siden er meget simple og lige til at gå til. Det vil derfor være nemt for dig selv at lave dem. Til et ingefærshot med citron og appelsin, skal du bare bruge skrællet ingefær, rørsukker og saft fra to citroner og to appelsiner. Det er altså ikke en opskrift, der kræver, at du skal i en række forskellige specialbutikker for at kunne lave shottet. Alle ingredienserne kan du købe i et supermarked. 

Det tager heller ikke lang tid at lave shottet. Når du har gjort alle ingredienserne klar, kommer du dem i en gryde, hvor de koger i 45 minutter. Når væsken er kølet af, sier du det. Derefter kan det holde sig i køleskabet i 14 dage. Dermed ender du ikke med en stor portion, som du skal gå og drikke af i lang tid. Det kan blive lidt ensformigt. Omvendt behøver du heller ikke at lave en ny portion igen lige med det samme. Det er derfor en god mulighed for dig. Hvis I er mange i familien, der drikker ingefærshot, er det nemt at justere mængden, så der er nok til alle. 

Flere Nyheder