Plads til hygge

27 juni 2018 Astrid Madsen
Plads til hygge

Nyt hjem. Ny, stor stue. Masser af plads. Nye muligheder for indretning, men også en del nye udfordringer.
For mange, der flytter fra lejlighed og i eget hus, er det skønt med al den ekstra plads. Pludselig er der plads til det store spisebord, man altid har drømt om. Til bogreolerne, eller til det store anlæg med gulvhøjttalere, og til yndlingslænestolen, der før fyldte halvdelen af stuegulvet. Men for andre kan det være sværere at genskabe den hule-agtige hyggestemning fra en lille stue. Den rigelige plads kan være en udfordring at fylde ud.

Hemmeligheden bag at gøre store rum hyggelige, er ofte at skabe mindre rum i rummet. En lille læsekrog, et skrivebordshjørne eller en god stol ved siden af bogreolen kan gøre underværker. Men vigtigst for stuehyggen er nok sofaen. I de fleste hjem er sofaen hjertet i stuen, og er det måske vigtige møbel til at opbygge hygge og mulighed for at samle familie og venner om en rar stund.

En u-sofa er det perfekte møbel til at lave et rum i rummet. Med sine tre sider indrammer en u-sofa et rum i midten, der er som skabt til hygge og samvær. Her kan både sidde en mindre flok samlet om snacks, drinks, en filmaften eller lange samtaler, eller familien kan slappe af og smække benene op. U-sofaer kan fås i mange forskellige stilarter og udtryk. Er man til enkel og stilren minimalisme giver en u-sofa med rene og skarpe linjer i grå nuancer et klassisk udtryk i stuen, mens en lædersofa i klare farver som gul eller rød kan være et spændende statement i hjemmet. Skal sofaen udstråle hygge, giver en u-sofa med bløde linjer og masser af puder et gæstfrit og komfortabelt udtryk.
En u-sofa er en god måde at samle stuen på, og danne ramme om socialt samvær og hyggelige stunder.

Flere Nyheder