Man må gerne gøre lidt ud af ens herresokker, selvom man er den konservative type

24 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

På din arbejdsplads har man måske en uniform, som man skal bære, mens man er på arbejdspladsen, eller man har et kodeks for, hvad det er for noget tøj, som man må have på, hvor man har en margen, man kan bevæge sig indenfor i denne beskrivelse.

Man kan holde af den uniform, eller man kan hade den, men de fleste glæder sig nok til at komme hjem og ikke skulle være på og kunne tage noget mere afslappet tøj på.

Nogle tager så måske sokkerne af, men de færreste udskifter dem, for det er jo bare sokker, som skal holde fødderne varme og sørge for, at ens fødder ikke lugter i skoene.

Men måske er de her sokker faktisk det mest kedelige ved din arbejdsuniform, for de er bare anonyme, små i forhold til resten af dine beklædningsgenstande og forsvinder let i vasken.

Få lettere øje på nogle spraglede herresokker

Et forsigtigt gæt er, at du har nogle enkeltfarvede sokker, så det er lettere at parre dem sammen; helst må de alle gerne være fra samme firma, så det ikke lige er til at se forskel, hvis man sammensætter sokken med en anden en den, som man købte den sammen med.

Måske har du ligefrem en stribe på sokken, men så er det hellere ikke vildere, eller også har du nogle designerstrømper, men hvorfor nu det?

De færreste lægger jo mærke til dem, og man skal gerne dække sokkerne med bukseben og sko – man lægger mere mærke til det, hvis strømpen mangler.

Men hvorfor ikke gøre lidt mere ud af dine sokker i den sammenhæng?

Det kan jo blive dit stille oprør på arbejdspladsen, for der er nok næppe nogle, der lægger mærke til dine mere pangfarvede strømper, men din egen bevidsthed om, at du har dem på, giver dig en stor glæde!

Flere Nyheder