Kvalitetslinks fra Klikko.dk – investeringen værd!

29 november 2016 Astrid Pedersen

Alle, som har med online markedsføringat gøre, har på et tidspunkt hørt om SEO (Search Engine Optimization, søgemaskineoptimering). Og mange har stadig en forældet opfattelse af hvad SEO er, og hvad god SEO kan gøre for virksomhedens bundlinie.

 

I mange år var SEO reduceret til udelukkende at have med optimering af selve websitet, webshoppen, eller bloggen at gøre. Onsite SEO er ganske rigtigt en vigtig del af en overordnet SEO strategi, men kan ikke stå alene. Det fine ved onsite SEO er, at det er nemt at udføre selv, hvis man blot har et minimum af kendskab til UX, usability, og den tekniske platform for frontenden på websiten. Det handler i første omgang om at lave en god og brugervenlig struktur på siden, så kundens rejse fra landing page til køb forløber så gnidningsfrit som muligt. Dernæst handler det om at gøre det nemt for Google at ”læse” websiten – hvilke produkter eller ydelser tilbyder du og hvem er de relevant for, så søgemaskinen kan præsentere de mest relevante resultater for sine kunder. Jo bedre du er til at signalere din website eller webshops formål – for eksempel via en optimeret brødtekst og ditto produkttekster, semantiske tags på links og billeder, og tydelige CTAer – jo gladere bliver Google for dig, og belønner dig gladeligt. Problemet ved udelukkende at benytte sig af onsite SEO er, at det ikke rækker i en verden, hvor så mange virksomheder falbyder deres produkter og ydelser via nettet. Det gælder om at ligge helt i top hos Google – og dér får onsite SEO dig ikke op alene.

 

I denne nye tid er offsite SEO ”all the rage” – og den vigtigste del af denne strategi er linkbuilding. Klikko.dk tilbyder kvalitets links fra et stort netværk af danske domæner med danske ip-adresser, hvilket i sig selv tæller højt i Googles anseelse. Samtlige websites i netværket er søgemaskineoptimerede efter alle kunstens regler, og blogindlæggene er leveret af dygtige skribenter, nøje udvalgt efter kvalitetskriterier som flydende sprog, retstavning og bred viden. Samtlige blogindlæg tjekkes for duplicate content, og skribenterne monitoreres løbende. Således er du garanteret backlinks til din website af særdeles høj kvalitet, når du køber linkbuilding fra Klikko.dk. Ligeledes tjekker Klikko.dk løbende din placering på Google, og retter til efter behov, således at du bevarer din ranking – og det vil kunne mærkes på dine besøgstal – og sandsynligvis på din bundlinie – inden for ganske kort tid!

 

Flere Nyheder