Kopier ikke andres alkoholbehandling

06 januar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Føler du selv, at du trænger til en alkoholbehandling, men du er bange for at bekende kulør og skulle på behandling i større eller mindre omfang, så folk vil opdage det, eller du frygter du ikke har råd?

Der er ingen af delene at være bange for, for dem, der står dig nær, bør og skal hylde dig for at se, at der skal gøres noget ved dit problem – specielt hvis du selv opdager det.

Og det med at have råd til det kan oftest løses med at få et tilskud, hjælpe fra kommunen eller andre instanser, for hvis den er virkelig gal, så vil alle omkring dig gøre alverden for, at du kan komme i den rette alkoholbehandling.

Men af disse to årsager og flere er der ofte mange, der tror, at de kan igangsætte deres egen behandling, som er baseret på, hvad de har læst eller hørt fra andre, som der har virket.

image

Du skal have en individuel behandling

Det er da klart, at nogle af de råd, du hører og læser, kan være med til at bære dig i den rigtige retning, men hvis du er virkelig hårdt ramt, så har du brug for støttende instanser ved din side til at bekæmpe problemet.

Her er det ikke nok, at man snakker med andre eller læser sig til det, for det kan ikke altid være nok.

Og så er der det med, at selvom problemet med alkohol kan se ens ud, så er der mange, mange grunde til, at folk drikker enten alt for meget eller lidt for meget.

Tingene kan minde om hinanden, men de skal behandles meget individuelt.

Så du skal ikke begynde at tro, at du selv kan klare det her problem på egen hånd – det skal der professionel hjælp til gennem et forløb over kortere eller længere tid.

Flere Nyheder