Find gode brugte biler til salg i Fredericia

11 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Skal der nye hjul i familiens garage? Så bør du overveje at tjekke brugtvognsmarkedet.

Hvorfor skal jeg købe en brugt bil?

Måske synes du at det virker dumt at købe en brugt bil. Det er jo ikke sikkert at den holder så længe – og skal sådan én ikke ofte repareres? Men her skal du tænke på at du sparer rigtig mange penge ved at købe brugt i stedet for nyt. I hvert fald når du køber bil.

De biler som sælges fra nye i Danmark, er behæftet med tårnhøje afgifter af den danske stat. Det betyder at du betaler meget mere for en ny bil end dens reelle pris.

Du vil sandsynligvis skulle optage et dyrt billån for at kunne finansiere denne anskaffelse. Og så kan du ellers bare ærgre dig over det ganske substantielle tab af værdi som din bil kommer til at lide under de næste tre til fem år.

image

Herefter vil bilen have smidt det meste af sin nyværdi, og kurven for værditabet vil flade ud. Til gengæld står du så med en bil som ikke kan sælges uden et tab. Dette er ikke optimalt hvis familiens behov for transport atter ændrer sig og I får brug for en ny bil – eller for at omlægge økonomien. Og så er det da ærgerligt at have sat sig i gæld på grund af en bil.

Når du køber brugt bil kan du omvendt få gavn af dette værditab. Det betyder nemlig at du vil kunne erhverve dig en god brugt bil med ganske få år på bagsmækken formedelst en brøkdel af bilens nypris. Der vil stadig være masser af gode år på vejene tilbage i din nye brugte bil.

Du kan finde de bedste brugte biler Fredericia hos AT biler – klik ind på hjemmesiden ATbiler.dk og se det store udvalg.

Flere Nyheder