Fat dig i korthed

12 marts 2018 Anders Lundtang Hansen
Fat dig i korthed

Giv korte og konkrete budskaber. Brug rigeligt med punktummer. Øg din læsbarher. Læs videre her.

Før du måske udbryder: “Jamen, jeg har lært, at man efterhånden godt kan skrive lange tekster og samtidig få en god SEO?”, så vil vi bare slå fast, at man sagtens kan skrive lange tekster OG fatte sig i korthed.

Kort budskaber siver ganske enkelt nemmere ind i hovedet på modtageren, men derfor kan der jo godt være mange forskellige slags korte budskaber, der bliver delt op af godt med punktummer og mellemrum mellem sætningerne.

Pst: Det er faktisk også en af Googles rankingfaktorer at fatte sig i korte budskaber, så hvis du laver længere, relevante tekster OG skriver korte budskaber, så slår du to SEO-fluer med ét smæk.

Når du så sidder og skriver tekster, er det måske lidt bøvlet at hive linealen frem og måle teksterne på computerskærmen, men der har vi faktisk endnu et tip til dig, så du bare skal koncentrere dig om at skrive tekster.

Hvis du skriver dine tekster i WordPress, kan vi klart anbefale dig at installere den plugin, der hedder “Yoast SEO Plugin”.
Som navnet måske antyder, så handler det plug-in om SEO, og udover at den generelt kan hjælpe dig med SEO som et af de mest anerkendte plugins af sin slags på markedet, så kan den blandt andet fortælle dig, hvad gennemsnitslængden er på dine sætninger og generelt fortælle dig om læsbarheden på din side.

Du kan få Yoast eksemplificeret og læse mange flere tips om SEO her: https://www.klikko.dk/seo/

Flere Nyheder