Få råd til ønskebilen med et online bil lån

22 juni 2019 Astrid Pedersen
Få råd til ønskebilen med et online bil lån

Når du er led og ked af, at din gamle bil konstant brænder sammen eller har andre problemer som kræver, at den ofte skal på værksted, er det på tide at skifte til en ny og bedre bil. Du og din familie kan ikke være tjent med en bil, som I ikke kan føle jer tryg ved at køre i, og som ender med at koste jer mere end den er værd.

Generelt set er brændstof økonomien i gamle biler ikke videre optimal. For det første er motoren, i forhold til moderne motorer i biler af nyere dato, ikke indrettet til at kunne køre nær så langt på literen. For det andet bliver alle motorer med tiden slidt, og vil derfor kræve mere olie og brændstof for at kunne fungere. Sammen med de høje grønne afgifter, med hvilke gamle biler er behæftet, vil din bil altså repræsentere et væsentligt indhug i familiens budget.

Spar penge i det lange løb med en ny bil

Der er altså rigtig mange argumenter for at købe en ny bil, og lade den gamle skrotte. Ud over det, at I sparer penge på brændstof såvel som på reparationer, vil I også opleve øget tryghed og en større køreglæde ved en ny, driftsikker bil. Nye biler skal sjældnere på værksted – og så er de samtidig forsynet med alskens teknologiske features, som både gør kørslen sjovere og tryggere.

Og sluttelig er der hele den miljømæssige gevinst ved en ny og energi effektiv motor. Du gør noget godt for klimaet, og sparer samtidig en indre formue i grønne afgifter, hvis du skifter den gamle benzinsluger ud med en nyere bil.

Lån til bilkøb – find det online

Hos Ikano Bank kan du søge om fuld finansiering af din nye bil ved et fordelagtigt billån. Læs mere på ikanobank.dk

Flere Nyheder