Få opfrisket dine gulvet af professionelle

19 februar 2019 Tina Høy
Få opfrisket dine gulvet af professionelle

Har du kigget dig rundt i boligen for nyligt og tænkt, at der er flere ting, der trænger til en kærlig hånd? Et godt sted at starte kan være dit gulv, da det tydeligt ses, når gulvet er slidt og træt at se på. 

Kan du selv slibe gulvet?

GulvKanonen har specialiseret sig i at slibe gulve og laver ikke andet. Så før du overvejer at ordne gulvet selv, så lad professionelle folk kigge på gulvet og vurdere, om det kun har brug for en polering, eller om det bør slibes – og give et tilbud. Så er du fri for at ærgre dig, hvis du får gjort noget forkert, eller resultatet ikke bliver så flot som det kunne være. GulvKanonen forhører sig altid grundigt om, hvad deres kunder ønsker og forklarer selv, hvad de har tænkt sig at gøre ved gulvet afhængig af, hvilken type gulv du har. Derefter får du et tilbud, du kan forholde dig til. 

Det er sjældent nødvendigt med en afhøvling, det meste almindelige er afslibning. Hvis gulvet har mange ridser, eller lakken er slidt igennem, sliber GulvKanonen gulvet. De sliber ca. 1 millimeter af overfladen og bruger derefter maling, olie, lud eller lak, alt efter hvad du foretrækker. 

Få et godt tilbud

Hvis du så kigger på nettet, kan du se, der er mange gulvfirmaer – især i København. Og hvorfor svinger priserne så meget? Der er konkurrence, MEN der er også forskel på kvaliteteten af det udførte arbejde. Hvis gulvfolkene sjusker sig igennem, er det klart, de kan gøre det hurtigt. Læg mærke til, om firmaerne har mange anmeldelser eller ej. GulvKanonen har gode anmeldelser på Trustpilot, og de kan tilbyde en fair pris, da de har over 10 års erfaring og er veletablerede på markedet. 

Processen med GulvKanonen:

– Taler med dig om dine ønsker og vurderer dit gulv
– Giver et tilbud
– Hvis det ikke er nødvendigt med afhøvling, grovslibes gulvet først for at fjerne rester fra tidligere efterbehandling og justere ujævnheder. 
– Finslibning
– Rådgivning og efterbehandling med det ønskede materiale samt rådgivning om rengøring af gulvet

Flere Nyheder