Få nye gulve med med en gulvafslibning

04 april 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Mange danske boliger har gulve af træ. Det gælder både nye som gamle boliger. Trægulve passer godt til den enkle og lyse skandinaviske stil. Det betyder imidlertid også at gulvene skal passes og fra tid til anden have en afslibning når de er begyndt at se grå og triste ud.

Det skyldes, at træ selv efter det er blevet til gulve er levende materiale. Det samme gælder iøvrigt også for træterrasser og andet træ. Du kan læse mere om gulvafslibning i Gentofte her.

Nogle vælger selv at afslibe gulve, fordi de tror der er mange penge at spare ved selv at afslibe, men hvis man tager tiden med, er der reelt ikke meget at spare.

gulvafslibning gentofte

Brug tid på at finde det rigtige gulvfirma

Da der typisk går mange år imellem man skal have afslebet sine gulve, har man ofte ikke nogen erfaring med et firma, med mindre man er så heldig at kende nogle der lige har fået det gjort. Det betyder at man skal ud og finde et og man er reelt på bar bund i forhold til at vurdere dem. Brug derfor den nødvendige tid på at finde det rigtige firma.

Kontakt mindst tre firmaer og bed dem om et tilbud. Husk det skal indeholde behandling af gulvet, efter det er blevet afslebet. Det skal som udgangspunkt have mindst tre behandlinger før gulvet er mættet. Det er vigtigt at det er mættet, for ellers vil det være svært at få pletter og snavs væk. Et ubehandlet gulv er som en svamp, der suger skidt og snavs til sig og det vil være svært at få fjernet efterfølgende.

Ved at få mindst tre tilbud, får du et godt overblik over prisniveauet og du har mulighed for at fravælge de dyreste og mindst lige så vigtigt de billigste, hvor der er risiko for at de ikke gør et godt job.

Flere Nyheder