Få hjælp og støtte gennem gruppeterapi

01 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Trænger du til at tale med nogen som forstår dig, og har du behov for at dele din historie med mennesker som kæmper med problemer som ligner dine? Så er gruppeterapi sikkert noget for dig.

Hvordan foregår gruppeterapi?

Når du tilmelder dig et gruppeterapi forløb vil din psykoterapeut sørge for at du bliver indplaceret i en gruppe som matcher dine behov.

Hvis du for eksempel har brug for at tale ud om et traume vil de øvrige deltagere i terapi gruppen typisk have gennemgået lignende oplevelser. Hvis du bærer sorg på grund af et dødsfald kan du blive indlemmet i en sorg gruppe hvor du sammen med andre pårørende til afdøde kan finde trøst og støtte. Og er du på vej ud af et afhængigheds betinget misbrug vil gruppeterapien have særligt fokus på de problematikker som kan opstå i forbindelse med afvænning.

Du vil, med andre ord, altid være i selskab med andre som kan relatere til dine problemer – og vice versa – når du deltager i gruppeterapi. Og terapien vil altid foregå under kyndig ledelse af en erfaren psykoterapeut.

Hvor kan jeg gå i gruppeterapi i Holstebro?

Hvis du har bopæl i eller i nærheden af Holstebro kan du altid tage kontakt til psykoterapeut Kirsten Klynge hvis du ønsker et gruppeterapi forløb. Kirsten Klynge faciliterer flere forskellige former for gruppeterapi, for eksempel sorg grupper eller terapi for pårørende til handicappede, psykisk syge eller misbrugere.

Som deltager i gruppeterapi hos Kirsten Klynge kan du forvente en professionel afvikling af terapien. Kirsten Klynge har mange års erfaring når det handler om at guide terapi grupper, og kan sørge for at alle får noget ud af gruppe forløbet.

Gruppeterapi kan fungere som supplement til individuel terapi, men du kan sagtens deltage i gruppeterapi uden samtidig at modtage psykoterapi på egen hånd.

Læs mere om gruppeterapi på kirstenklynge.dk

Flere Nyheder