En regnmåler til haven er en sjov og anderledes gave

09 marts 2021 Emilie Jacobsen

Skal du give en gave til en, der er vild med sin have, er det en god ide for dig, at du overvejer at give en regnmåler. Det er et stativ med et glasbæger, der opsamler regnen. Ved at tjekke bægeret løbende er det altså muligt på en helt simpel måde at finde ud af, hvor meget det har regnet. 

Et godt sted for dig at købe en regnmåler er på webshoppen gladegaver.dk. De har et stort udvalg af regnmålere, og du kan dermed nemt finde en, der passer til modtageren af gaven. Nogle regnmålere er der for eksempel små figurer på. Det er med til at give regnmålerne et hyggeligt og nuttet udseende, hvilket vil passe perfekt ind i nogle former for haver. Det kan for eksempel være fugle, cykler eller traktorer. 

Kombiner eventuelt med andet til haven

Hvis du synes, at en regnmåler er en lidt for lille gave, kan du finde en gave i samme tema. Det kan være, at du skal finde en gave til et bryllup eller en rund fødselsdag. Der vil vi typisk gerne give lidt større gaver. Heldigvis har de masser af andre gode gaver hos gladegaver.dk. 

Når du alligevel giver en ting til haven, kan det være en god ide for dig, at du leder efter andre ting, som modtageren kan sætte op i sin have. Det kan for eksempel være et fuglebad. Der kan fuglene flokkes og drikke vand og bade. Det er utrolig hyggeligt at sidde og se på. 

En anden god mulighed er, at du giver vedkommende et vindspil. Det er en lille uro, der skaber en melodi, når vinden blæser. Det kan være med til at skabe en hyggelig stemning i haven at have sådan en hængende. På en måde passer den jo også perfekt sammen med regnmåleren, da vindspillet jo giver en indikation af, om det blæser. 

Flere Nyheder