De smarte muligheder med epoxy resin

31 januar 2021 Cecilie Mortensen

Hvis navnet epoxy resin er helt nyt for dig, så er der ikke noget at sige til det. Når det er sagt, så er der alle gode grunde til, at du skal kende til det. Før vi kommer ind på, hvordan det kan bruges, så lad os først gøre det klart, hvad det helt præcist er. 

Hvad er epoxy resin? 

Kort fortalt så er epoxy resin en lak, som særligt kan bruges til kunst, hobbyprojekter, revner og diverse knaster. Det lægger sig nemlig som en hinde over det materiale, det kommer på. Egentlig så betyder resin, harpiks, og du kan derfor næsten forestille dig, hvordan materialet kan lægge sig som en helt fin hinde over det, det kommer på – naturligvis uden luftbobler.

Hvordan kan epoxy resin bruges? 

Det smarte ved epoxy resin er, det kan bruges til at forsegle forskellige materialer, så de kan holde i endnu længere tid. Det gælder alt fra en bordplade i træ, du selv vil lave, drivtømmer som skal bruges i din indretning eller lignende. 

Kan du selv arbejde med epoxy resin? 

Det er muligt, at du selv kan arbejde med epoxy resin, men det kan anbefales, at du allierer dig med en professionel. Det kan nemlig et svært materiale at arbejde med, hvis ikke du har prøvet det før. Desuden kan en professionel også præsentere endnu flere muligheder med epoxy resin, end du måske selv var klar over.

Hvis du dog tænker, at du selv vil give dig i kast med et projekt med epoxy resin, så find gerne forskellige vejledninger og guides online, så du kan komme bedst muligt fra start. Det er selvfølgelig også en mulighed, at du får vejledning af det firma, som du køber epoxy resin af. Her kan du også blive præsenteret for forskellige varianter af epoxy resin, da der er flere at vælge mellem: https://marinelageret.dk/baadpleje-og-vedligeholdelse-285/resin-klar-epoxy-lak-1694/.

Flere Nyheder