Bevar boligens patina med den rigtige maler

21 september 2020 Lotte Hindsberg

På Frederiksberg findes der en del herskabslejligheder bygget tilbage i det 19ende århundrede. De har ofte flotte stukke og paneler, som det ville være synd ikke at tage hensyn til, når lejligheden skal males. Vær derfor ekstra opmærksom på hvilken maler du vælger, når lejligheden skal males. Det kunne f.eks. være en maler på Frederiksberg. 

Mange danskere har selv prøvet at male, men der er flere fordele ved at vælge at få en maler til at male din lejlighed. Især hvis det er en lejlighed, hvor der er stukke og paneler at tage hensyn til. En maler har en lang håndværkeruddannelse bag sig og har lært, hvordan han skal male så stukke og paneler kommer til sin ret. Han ved også hvordan man først renser stukkene og panelerne for gammel maling. En herskabslejlighed med nyrestaureret stukke ser fantastisk ud.

Valg af maler

Når du skal vælge en maler så regn med at det tager tid at finde den rigtige. Det er værd at bruge tiden, da det er med til at sikre at det færdige resultat bliver helt perfekt. Samtidig er det med til at sikre at du bliver sparet for en masse frustration. 

Kontakt flere malerfirmaer og hør om deres erfaring med at restaurere og male gamle herskabslejligheder. Bed dem om at komme med et tilbud, samtidig med at du spørger dem om referencer fra tidligere kunder. Det er også en god ide at spørge til hvilken maling de benytter. En god kvalitetsmaling holder længere og sikre et flottere resultat. 

Er det ikke muligt at få referencer eller hvis du vil være ekstra grundig, så undersøg hvad der står på Trustpilot eller en lignende hjemmeside. Du skal ikke bide mærke i de enkelte opslag, men læse om der er noget der går igen på flere oplag. Positive som negative.

Flere Nyheder