Bæredygtige smykkebrands er vejen frem

18 juli 2022 Lærke L. S. Christensen

editorial

Til dig, som holder af arvestykker, men som også elsker nyt og miljøvenligt design 

Måske er du genbrugsjæger, som elsker at finde gamle, fine genbrugsfund eller smukke vintage items til din garderobe. Hvis du gør, så ved du, at det kan være en tidskrævende fornøjelse at finde lige nøjagtig dét, som du leder efter. Ofte kan særligt tøj og smykker være gået af mode, før det rammer secondhand-butikkerne, hvorfor de måske ikke altid har dét udtryk, som du egentlig drages af eller har lyst til at købe.  Hvis du ikke er en bæredygtig genbrugshaj, så har du måske modtaget arvestykker, såsom gamle smykker. Selvom smykkerne både kan indgyde følelser af nostalgi eller sammenkobling til dén person, som du har arvet dem fra, er det dog ikke alle smykker, som er tidsvarende eller klassiske. Derfor er det ofte kun er en håndfuld, som man rent faktisk ender med at bruge i sin hverdag. Men hvad så med resten? Det er her, at bæredygtige brands som Mads Z kommer ind! 

image

Derfor passer bæredygtighed og smykker sammen 

Ifølge FN’s verdensmål skal vi både forbruge mindre og tænke i grønnere løsninger. Bæredygtighed og gamle smykker er, så at sige, guld værd. Når man genbruger guld i sin smykkeproduktion, frem for at udvinde ny guld fra minearbejde, kan man reducere CO2-udledningen med op til 99,5%! Det er netop dét, som de gør i Mads Z, hvor alle smykker er produceret i genanvendt guld og sølv. 

Miljørigtige tilføjelser til din garderobe, som kan vare hele livet 

Smykker i høj kvalitet, med klassiske og bæredygtige designs er ikke blot gode for vores planet, men ofte også tilføjelser i din garderobe, som kan vare hele livet, hvis du passer godt på dem. Hvis du kobler simple, elegante guldsmykker med tøj i tilsvarende god kvalitet, så kan du skabe et udtryk, som aldrig går af mode! 

Flere Nyheder